Glass Selection - Eksklusivt Rideudstyr til Kræsne Ryttere


Glass Selection så dagens lys i 2020 takket være grundlæggeren Astrid Dyrmose Glass, en dedikeret rytter, der forfulgte sin passion i sin egen stald. Vores mission er enkel: at tilbyde kvalitetsbevidste ryttere et eksklusivt alternativ til de produkter, der typisk findes på det danske marked.


Vi henvender os til kræsne ryttere, der sætter pris på kvalitet og luksuriøst rideudstyr til både dem selv og deres elskede heste. Vores fysiske butik, beliggende på Middelfartvej 310 i Odense, er en hyggelig oase i forlængelse af Astrids egen stald, og kan efter aftale besøges!.


Her har du mulighed for at prøve vores produkter, enten ved at medbringe din egen hest til adressen eller ved at teste det på en af Astrids egne heste for at sikre den rette størrelse, funktion og pasform.

Vi er stolte af at skabe en butik, der er særdeles hestevenlig, da vores koncept er bygget af ryttere, for ryttere.


Her på vores webshop kan du finde et bredt udvalg af spændende produkter til både hest og rytter samt til staldens hunde, og voressortiment udvides løbende med nye og luksuriøse produkter, så du altid kan finde det bedste, når det gælder rideudstyr.


Har vi ikke lige det du står og mangler, er du mere end velkommen til at sende os en besked med dine ønsker, og så bestræber vi os på at se om det evt. er noget vi vil kunne bestille hjem til vores sortiment.


Velkommen til Glass Selection, hvor passion for ridning møder eksklusivitet, og hvor kvalitet er vores fornemmeste prioritet

Bliv en del af Glass Selection-familien


På vores sociale medier kan du deltage i underholdende konkurrencer, finde nyttige råd og tricks om pasning af udstyr og heste, og lade dig inspirere til at style dit nye ridetøj.