GRATIS FRAGT PÅ KØB OVER 500,-
HURTIG LEVERING 1-2 HVERDAGE
ALLE VORES FAVORIT BRANDS
30 DAGES FORTRYDELSESRET

Om os

Glass Selection er en rideudstyrbutik der drives af Astrid Glass og Julie Bender. Glass Selection startede med at designer smykker i høj kvalitet til den kræsne hesteentusiast. Vores smykker produceres af dygtige fagfolk i Danmark hvilket sikrer ordnede produktionsforhold og høj kvalitet. Siden hen har vi udvidet til også at have rideudstyr. Du finder vores smykker under brandet Glass&Dyrmose 

Stald Glass er stedet hvor det hele startede. Stald Glass tilbyder opstaldning, feriepasning og træning af alle typer af rideheste. Herudover besidder Stald Glass flere gode avlshopper med stærke afstamninger, både inden for dressur og springning. Det er således kvalitet der er nøgleordet for begge virksomheder – og vores princip er kvalitet til rimelige priser. Vi arbejder ud fra at være en samlede enhed, det vil sige at stilen du finder i butikken, er den vi selv rider med.

Vi arbejder hele tiden på at udvilke vores samlet virksomhed, stalden såvel som butikken og vi håber du vil følge os i processen. :) 

Du finder flere forskellige mærker i butikken, vi tænker meget over hvad vi tager ind af mærker og varer, derfor kan det måske virke som om at udvalget ikke er så stort, men det er et udvalg vi kan stå inde for, samt udstyr vi selv synes er lækkert, funktionelt og innovativt. 

 Finder du ikke det du leder efter på vores hjemmeside er du velkommen til at kontakte os.